Απολύμανση Απεντόμωση Κορυδαλλός, Νίκαια, Χαλκηδόνα

Απολύμανση Απεντόμωση Κορυδαλλός, Νίκαια, Χαλκηδόνα

Η εμπειρία μας, η εξειδίκευση και τα σύγχρονα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, σας εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα στην Απολύμανση Απεντόμωση Κορυδαλλός, Νίκαια, Χαλκηδόνα, του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες κλείστε την απολύμανση του χώρου σας άμεσα και κυρίως κατά τις περιόδους αναπαραγωγής αυτών (Άνοιξη – Φθινόπωρο).

Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυώμαστε για άριστα αποτελέσματα στην απολύμανση του κτιρίου ή του διαμερίσματος σας.

Το ειδικό συνεργείο για την Απολύμανση Απεντόμωση Κορυδαλλός, Νίκαια, Χαλκηδόνα, από 24,90€  καθοδηγούμενο από τους γεωπόνους μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Επιλέγουμε τη μέθοδο καταπολέμησης ανάλογα με το είδος του εντόμου και το μέγεθος της παρουσίας του στο χώρο. Οι τρόποι καταπολέμησης είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός και η χρήση τροφοελκυστικού δολώματος gel.

Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης σας χορηγούμε Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και Μυοκτονιών καθώς και Πιστοποιητικό Απολύμανσης για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται σε όλα τα πιθανά σημεία ανάπτυξης παρασίτων στους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά. Επιπλέον, απολυμάνσεις γίνονται στον εξοπλισμό, τα εργαλεία, τις επιφάνειες εργασίας και παραγωγής κ.α.

Για την επιλογή της μεθόδου στις απολυμάνσεις απαιτείται προσοχή. Η εφαρμογή των απολυμαντικών πραγματοποιείται με διάφορα μέσα. Στις χημικές μεθόδους οι εφαρμογές πραγματοποιούνται συχνά με υπολειμματικούς ψεκασμούς, ψυχρές εκνεφώσεις (απολυμαντικά σε μορφή μικρών σταγονιδίων) αλλά και έτοιμων δολωμάτων τύπου Gel. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ειδικές συσκευές.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τις απολυμάνσεις χρειάζεται να έχουν έγκριση. Αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η εφαρμογή τους ακολουθεί τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς (Οδηγία 98/8 ΕΚ) και την Εθνική Νομοθεσία (Π.Δ 205/2001).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 800 2550 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα ή προγραμματίστε την online εδώ: 

   www.homecare365.gr/online-απολύμανση/  

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

Online Καταχώρηση Κοινοχρήστων

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω

A' ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Β' ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Γ'ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δ' ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ε' ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ραντεβού Απολύμανσης - Απεντόμωσης

Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σας

Παραγγελία πετρέλαιο θέρμανσης

 €

Ραντεβού Απολύμανσης Κτιρίων

Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σας

Ραντεβού Απολύμανσης Πολυκατοικίας

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας

Ραντεβού Απολύμανσης για ιούς

Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σας