Πετρέλαιο θέρμανσης   Πετρέλαιο θέρμανσης

Η homecare365, προμηθεύεται τα καύσιμα σας μέσω των  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ και ελληνικών εγκαταστάσεων, και σας προμηθεύει με Πετρέλαιο θέρμανσης στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα  και με το άριστα ειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί  η παράδοση του πετρελαίου  εντός 24ώρου και με ραντεβού 2 ωρών!!! Αναλαμβάνουμε την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας υπεύθυνα, αξιόπιστα & στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς και κάθε εργασία συντήρησης του καυστήρα και των δεξαμενών πετρελαίου. Χάρη στη συνεργασία μας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ και το έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας:

  • ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ & ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
  • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
  • ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ
  • ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Στόχος μας οι ποσότητες που αναγράφονται στους μετρητές των βυτιοφόρων μας να ανταποκρίνονται μέχρι λίτρου στο πετρέλαιο που παραλαμβάνετε & να είμαστε συνεπείς στις παραδόσεις . Για τον λόγο αυτό η μέτρηση του πετρελαίου γίνεται πάντοτε πριν και μετά από την παράδοση προκειμένου η ποσότητα του πετρελαίου που αναγράφεται στην απόδειξη ν’ αντιστοιχεί πάντοτε με την ποσότητα που παραλαμβάνεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όλο το 24ωρο σας δίνουμε τη δυνατότητα για online παραγγελία πετρελαίου με επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας  στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο

211 800 2550  με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

Επίσης στήν εταιρεία μας θα βρείτε τμήματα για κάθε ανάγκη του κτιρίου σας όπως

Έκδοση κοινόχρηστων λογαριασμών (ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ 3 ΜΗΝΕΣ)

Απολυμάνσεις (απεντομώσεις- μυοκτονίες από 30€)

Συνεργείο καθαριότητας (εξαιρετική καθαριότητα απο 45€)

Πυροσβεστήρες (αναγομώσεις- πώληση καινούργιων στις καλύτερες τιμές

Ολοκληρωμένη διαχείρηση (αφήστε όλη την δύσκολη δουλειά της διαχείρησης σε έμας)

Διαχείριση Πολυκατοικιών