Απολυμάνσεις κτιρίων

Απολυμανση   απολυμανση

Η εμπειρία μας.η εξειδίκευση και τα σύγχρονα φάρμακα που χρησιμοποιούμε  , σας εγγυόνται για τα άριστα αποτελέσματα στην απολυμανση του κτιρίου, του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες κλείστε την απολυμανση του χώρου σας άμεσα και κυρίως κατά τις περιόδους αναπαραγωγής αυτών (Άνοιξη – Φθινόπωρο),

Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυούμαστε για άριστα αποτελέσματα στην απολύμανση του κτιρίου ή του διαμερίσματος σας.

Το ειδικό συνεργείο καθοδηγούμενο απο τους γεοπώνους μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Επιλέγουμε την μέθοδο καταπολέμησης ανάλογα με το είδος του εντόμου και το μέγεθος της παρουσίας του στο χώρο. Οι τρόποι καταπολέμησης είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, και η χρήση τροφοελκυστικού δολώματος gel.

Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης σας χορηγούμε  Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και Μυοκτονιών καθώς και  Πιστοποιητικό Απολύμανσης  για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώαμη τοξικά, και φιλικά προς το περιβάλλον

.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται σε όλα τα πιθανά σημεία ανάπτυξης παρασίτων στούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά. Επιπλέον, απολυμάνσεις γίνονται στον εξοπλισμό, τα εργαλεία, τις επιφάνειες εργασίας και παραγωγής κ.α .

Για την επιλογή της μεθόδου στις απολυμάνσεις απαιτείται προσοχή. Η εφαρμογή των απολυμαντικών πραγματοποιείται με διάφορα μέσα. Στις χημικές μεθόδους οι εφαρμογές πραγματοποιούντια συχνά με υπολειμματικούς ψεκασμούς, ψυχρές εκνεφώσεις (απολυμαντικά σε μορφή μικρών σταγονιδίων) αλλά και έτοιμων δολωμάτων τύπου Gel. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ειδικές συσκευές.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τις απολυμάνσεις χρειάζεται να έχουν έγκριση. Αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η εφαρμογή τους ακολουθεί τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς (Οδηγία 98/8 ΕΚ) και την Εθνική Νομοθεσία (Π.Δ 205/2001).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 800 2550 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα ή προγραμματίστε την OnLine εδώ: 

   www.homecare365.gr/online-απολύμανση/  

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

Απολυμανση

Απολύμανση Απεντόμωση Πειραιάς
Απολύμανση Απεντόμωση Σπιτιού
Απολύμανση για ιούς (Οικίες, Επαγγελματικοί χώροι, Αποθήκες, κλπ)
Απεντομώσεις Πολυκατοικιών
Μυοκτονίες Πολυκατοικιών
Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Γραφείων και επαγγελματικών χώρων
Μήν διστάσετε να μας καλέσετε στο 211 800 25 50 για προσφορά !